HundfrämjandetEn ideell förening som gillar hundar


Om Hundfrämjandet...
Hundar för omplacering...
Presentation av hundar som behöver omplaceras...
Information/villkor/priser...
Övertagande av hund...
Du som söker hjälp...
Nyligen placerade hundar...

Bli medlem...
Kontakta oss...
Tisslat och Tassat...
Tips & Trix...
Besök vår annonssida...
Länkar till andra hundrelaterade hemsidor...


Stöd oss!
Hundfrämjandet, Kanslivägen 10, 147 36  TULLINGE. PlusGiro: 50081-9
Omplacering av hund
Telefon: 08-53188348
STOCKHOLM GÖTEBORG »GOTLAND »

Är du intresserad av någon av dessa hundar eller vill ta en omplaceringshund så fyll i INTRESSEANMÄLAN med mailadress - det går också bra att maila den aktuella kontaktpersonen men tänk på att alla våra medarbetare arbetar helt ideellt - d v s vid sidan av vanliga jobb, egna hundar och familjer, så det är inte alltid vi har möjlighet att återkomma till dig på en gång utan vi kontaktar dig så fort vi kan via mail. Vi vill att du bor inom vår Sthlms region, max 25 mil ifrån Sthlm.

AKTUELLA HUNDAR FÖR OMPLACERING - S T O C K H O L M


• REGGIE*, 4 1/2 år, hane, Malteser (kastrerad). Reggie är en glad busig rolig kille som gärna leker lika väl som myser med familjen. Han kan vara lättstressad och ibland lite orolig. Reggie fungerar bra med andra hundar. Kräver pälsvård. Han har epilepsi som medicineras och det fungerar bra. Söker ett hem i hus/radhus där man är hemma på dagarna eller kan ha honom med, man har lite hundvana och själv är lugn trygg. Barnvan. Kontaktperson: Annette

• HERA*, 6 år, tik, Schäfer. Hera är en lojal go tjej som älskar sin familj! Hon har vardagslydnad men behöver jobba vidare med hundmöten - osäker i koppel. Hon vill och behöver aktiveras i vardagen. Hon söker dig med hundvana som är lugn trygg konsekvent och vill vara aktiv med henne. Ej små barn och EJ katt!
Ny! Uppdaterad: 2016-12-06Kontaktperson: Annette

• MAYO*, 7 1/2 år, tik, Dansk Svensk gårdshund. En glad pigg aktiv tjej med god vardagslydnad. Älskar och vill vara med på det mesta man gör, kan vara lös och härliga promenader i skogen är en favorit lika väl som lite mys i soffan. Söker ett aktivt hem där hon får vara med utan småbarn! Vill ej bo i lägenhet, gärna landet och en tomt att vara på! EJ katt!
Ny! Uppdaterad: 2016-12-06 Kontaktperson: Annette

Klicka här för att se bilder på de hundar som är aktuella för omplacering. De hundar som finns publicerade med bild är märkta med: [*]

Intresseanmälan - Klicka här!

[2016-12-06]
Måndag-Fredag: 19.00-20.00. Lördag: 11.00-12.00